TEKMA V KOLUMBIJI

Težko je verjeti, kaj je nogometašu, ki je igral tudi v Sloveniji, med tekmo priletelo v glavo (VIDEO)

Pablo Ceppelini je želel izvajati kot, nakar ga je v glavo zadel nož, ki je priletel s tribune.
Fotografija: Pablo Ceppelini je k sreči ni prehudo skupil. FOTO: zaslonska slika/Ataque Futbolero
Odpri galerijo
Pablo Ceppelini je k sreči ni prehudo skupil. FOTO: zaslonska slika/Ataque Futbolero

Čeprav je nogomet še kako lepa in zanimiva igra, pa se v njej žal dogajajo tudi neljubi dogodki. Eden se je zgodil ta teden na tekmi v Južni Ameriki. Po poročanju spletne strani fourfourtwo.com sta se v ponedeljek v Kolumbiji pomerili ekipi Independiente Medellin in Atletico Nacional, na tekmi pa je nekdo s tribune v igralca Pabla Ceppelinija vrgel nož.

Po poročanju omenjenega portala se je incident zgodil v zaključku tekme, ko je Ceppelini želel izvajati kot, nakar ga je v glavo zadel omenjeni predmet, sodnik pa je nato prekinil tekmo za nekaj časa.

Na posnetku, ki ga je na družbenem omrežju X objavil Ataque Futbolero, je mogoče lepo videti, kako je nož priletel nesrečnemu nogometašu v glavo, k sreči pa mu pri tem ni povzročil hudih poškodb. Zdi se, da nož ni zadel glave z ostrim delom. K sreči z nogometašem ni hudo in je lahko po tekmi dal intervju za medije.

Zanimivo je, da je Pablo Ceppelini v svoji nogometni karieri igral tudi v Sloveniji. Kot lahko vidimo na spletni strani transfermarkt.com, je leta 2013 zaigral za NK Maribor, ki ga je nato marca naslednje leto zapustil.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije