PEKARNA ANA

Ana Roš zapira svojo prestižno pekarno v Ljubljani

Na vratih Pekarne Ana je kupce pričakal napis, da do nadaljnjega zapirajo vrata.
Fotografija: Ana Roš med pripravo hrane. FOTO: Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Ana Roš med pripravo hrane. FOTO: Leon Vidic/Delo

Slovenska kuharska mojstrica Ana Roš je pred dvema letoma v središču Ljubljane, natančneje na Slovenski cesti 30, odprla Pekarno Ana, v kateri so lahko kupci šest dni v tednu kupili okusne pekovske izdelke. Žal pa tega vsaj za zdaj ne bodo več mogli.

Na vratih pekarne jih je namreč pričakal napis, da ta do nadaljnjega zapira svoja vrata. Kot kaže, torej nekaj možnosti še je, da jih bo ponovno odprla. Kaj je vzrok za zapiranje, nam ni uspelo izvedeti.

Pekarna je sicer kupcem nudila odlične pekovske izdelke, v njeni ponudbi smo lahko med drugim našli izdelke, kot so pain au chocolat, zvitek s cimetom ter cruffin s pistacijo.

Danes je prava kuharska zvezdnica. FOTO: Leon Vidic/Delo
Danes je prava kuharska zvezdnica. FOTO: Leon Vidic/Delo

Izjemen uspeh Hiše Franko

Ano Roš sicer marsikdo pozna predvsem po njeni Hiši Franko. Ta je letos obdržala zeleno zvezdico, pohvali pa se lahko tudi s tremi zvezdicami. Le malo restavracij na svetu se lahko pohvali s takšnim izjemnim dosežkom. Pot do tega uspeha ni bila lahka, a Ana je z ekipo dokazala, da se z vztrajnostjo in marljivostjo lahko doseže velike stvari.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije