ISKRENO
Jana Morelj iz porodne sobe: To je vrhunec vseh bolečin
Javila se je že, ko je še bila v porodni sobi.
Odpri galerijo
Kot smo že poročali, je Jana Morelj postala mamica. Že uro po tem, ko je na svet prijokala mala Mia, pa je Jana s kolegi na Radiu 1 in poslušalci razkrila svojo porodno izkušnjo, ki jo je označila kot vrhunec vseh bolečin. »Ležim v sobi, kjer sem rodila in na sebi imam Mio. To je to, ne morem verjeti. Moram reči, da me je kar 'namatrala'. Začelo se je obetavno, ampak je kar trajalo,« je v začetku vsa blažena povedala Jana. Razkrila je še, da ima deklica črne laske in dodala, da je 'bajsika', ker ima konkretno čez tri kilograme. Med Janinim javljanjem iz porodne sobe pa je bilo v ozadju slišati tudi malo Mio.
Janina porodna izkušnja pa očitno ni bila nekaj, kar bi Jana ponavljala iz dneva v dan. »V porodno sobo sem prišla ob petih zjutraj, potem sem se še malo odpirala potem pa … to je vrhunec bolečine. Bolijo že popadki, potem ko moraš porivati, pa je na 'hard'. Sestre so se prav na moj trebuh obesile. Občutek je, kot da te bo razneslo,« je dejala Jana in potarnala, da po porodu čuti veliko lakoto in da bi si z veseljem privoščila slastno in pravo slovensko kosilo. »Jedla bi tipično slovensko kosilo, govejo juhico, krompir, govedino, lahko tudi dunajca in solato, ampak za zdaj lahko o tem le še sanjam.«
Janina porodna izkušnja pa očitno ni bila nekaj, kar bi Jana ponavljala iz dneva v dan. »V porodno sobo sem prišla ob petih zjutraj, potem sem se še malo odpirala potem pa … to je vrhunec bolečine. Bolijo že popadki, potem ko moraš porivati, pa je na 'hard'. Sestre so se prav na moj trebuh obesile. Občutek je, kot da te bo razneslo,« je dejala Jana in potarnala, da po porodu čuti veliko lakoto in da bi si z veseljem privoščila slastno in pravo slovensko kosilo. »Jedla bi tipično slovensko kosilo, govejo juhico, krompir, govedino, lahko tudi dunajca in solato, ampak za zdaj lahko o tem le še sanjam.«
Predstavitvene informacije
Komentarji:
13:00
Pomagamo si s paro