V ZDA

Dončić nor na poli

Piščančja klobasa s Ptuja osvaja ZDA. Njen ambasador je naš mladi športnik.
Fotografija: Luka Dončić s poli, proizvedeno v Ameriki FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Luka Dončić s poli, proizvedeno v Ameriki FOTO: Osebni arhiv

Piščančje klobase poli nimamo radi le v Sloveniji. Nori na poli so od Skandinavije do Sredozemlja, prodajajo jo v Dubaju in med drugim že 20 let na Švedskem. Zdaj Perutnina Ptuj z njeno proizvodnjo in prodajo osvaja ameriški trg.
Luka Dončić s poli, proizvedeno v Ameriki FOTO: Osebni arhiv
Luka Dončić s poli, proizvedeno v Ameriki FOTO: Osebni arhiv

Poli je prva piščančja posebna klobasa na evropskem trgu in sinonim posebne klobase že od leta 1974. Danes je mednarodna uspešnica, postala je tudi prva klobasa za namazati, vstopila je v segment hrenovk ter šunk in šunkaric z novim izdelkom poli hammy.

Proizvodnja piščančje klobase in hrenovk poli v ameriškem Chicagu je stekla s podporo strokovnjakov iz Perutnine Ptuj. Za proizvodnjo v Ameriki se uporabljajo začimbne mešanice po originalni recepturi Poli, ki jih pripravljajo v Perutnini Ptuj na Ptuju in jih pošiljajo v Ameriko. Do konca tega meseca bo tako na voljo že na 1750 prodajnih mestih.


Prve posebne klobase in hrenovke te blagovne znamke, proizvedene v Ameriki, so šle v roke njenemu najbolj znanemu ambasadorju in NBA-zvezdniku Luki Dončiću

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije