ODPIRA RESTAVRACIJO

Mož bo ostal v zaporu, Ana Roš pa gre v Poreč

»Iskreno verjamem, da je koncept JAZ by Ana Roš popoln model za uživanje in sprostitev v prostem času.«
Fotografija: Ana Roš Stojan in Urban Stojan Roš. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Odpri galerijo
Ana Roš Stojan in Urban Stojan Roš. FOTO: Voranc Vogel/Delo

Ana Roš, prva slovenska chefinja s tremi Michelinovimi zvezdicami, konec letošnjega leta odpira restavracijo v Poreču. Gre za prvo hrvaško restavracijo JAZ, ki jo odpira v sodelovanju z istrsko hotelsko korporacijo Valamar, piše hrvaški Index. «

»Iskreno verjamem, da je koncept JAZ by Ana Roš popoln model za uživanje in sprostitev v prostem času. Gre za sodoben pristop k obedovanju in deljenju jedi, prostor, kjer se lahko sprostite, poslušate glasbo, uživate v odličnih koktajlih in vrhunski hrani,« je Ana Roš povedala za Kult Plave Kamenice.

Za omenjeni kulinarični portal je poudarila, da je zaljubljena v Istro in Jadransko morje, zato se zelo veseli, da bo ljubljanski koncept prilagodila novemu istrskemu, poreškemu JAZ-u.

Za prikaz vsebine in boljšo uporabniško izkušnjo prosimo, da omogočite piškotke družabnih omrežij.

»Pripeljati JAZ sem — skupaj z našim partnerjem @valamarhotels, ki deli našo vizijo — je hkrati vznemirljivo in osebno. Že si predstavljam: sedenje na soncu, okušanje najbolj sveže ribe, ki jo je pripravila naša ekipa. Kraj za jesti, piti, ostati malo dlje. Potem še malo dlje. In še malo dlje,« je med drugim zapisala v objavi na Instagramu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij