DOBRA HRANA
Redko videno: Cerar in Janša skupaj na kislo župo
Na Šentjurjevem so kuhalnice prekrižali člani osmih krajevnih skupnosti.
Odpri galerijo
Dober nož, dobra miza, okrogel kotel in drva, najboljša so menda bukova, so osnova, a še zdaleč ne vse za dobro kislo župo. A kaj ko vseh skrivnosti tisti, ki se lotijo kuhanja, ne izdajo. No, ja, osnovnih sestavin le niso mogli skriti. To pa so dober kos svinjskega plečeta ali svinjske nogice, krompir, korenje in druga zelenjava, seveda ne manjkajo niti osnovne začimbe, kot so sol, poper in še kaj. Vse drugo so menda že skrivnosti kuharskih mojstrov, ki to niti niso, saj so tisti, ki se kuhanja in vrtenja kuhalnic vsako leto lotijo, najrazličnejših profilov in poklicev.
»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki.«
»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki.«