MASTERCHEF SLOVENIJA
Tekmovalci pristali v »globokem dr***«. To je bil vzrok
V kuharskem šovu je bilo vroče.
Odpri galerijo
V peti oddaji Masterchef Slovenija so sodniki preverjali slaščičarske spretnosti tekmovalcev. Stalnim sodnikom se je pridružila tudi svetovno znana blogerka in avtorica knjižnih uspešnic s sladkimi recepti Manuela Kjeilen. Ta je z njimi ocenjevala torte, ki so jih morali speči.
Specialistka za slaščice je v uvodu izrazila upanje, da imajo tekmovalci vsaj osnovno znanje o peki slaščic. »Joj, potem ste pa v globokem dr***,« je nadaljevala brez pomisleka. Kuharji so se razdelili v skupine in se lotili peke torte švedske princese, ki predstavlja velik zalogaj celo za izredno izkušene kuharje.
Na voljo so imeli dve uri časa. Kljub zahtevnosti izziva si je Žanova skupina prislužila silne pohvale za neverjetno okusen presežek. Borisovi skupini pa enostavno ni uspelo. Ko je Karim odrezal kos torte, je vaniljeva krema kar stekla po tortici. Manuela je ob tem dejala, da je izdelek videti grozno. Preveč je bilo malinove marmelade, vaniljeva krema je bila kot majoneza, marcipan presladek.
Specialistka za slaščice je v uvodu izrazila upanje, da imajo tekmovalci vsaj osnovno znanje o peki slaščic. »Joj, potem ste pa v globokem dr***,« je nadaljevala brez pomisleka. Kuharji so se razdelili v skupine in se lotili peke torte švedske princese, ki predstavlja velik zalogaj celo za izredno izkušene kuharje.
Na voljo so imeli dve uri časa. Kljub zahtevnosti izziva si je Žanova skupina prislužila silne pohvale za neverjetno okusen presežek. Borisovi skupini pa enostavno ni uspelo. Ko je Karim odrezal kos torte, je vaniljeva krema kar stekla po tortici. Manuela je ob tem dejala, da je izdelek videti grozno. Preveč je bilo malinove marmelade, vaniljeva krema je bila kot majoneza, marcipan presladek.