SHUJŠAN
FOTO: Neverjetna preobrazba kuharja iz pekla
Ko je tehtnica pokazala 122 kilogramov, je spoznal, da tako ne gre več naprej.
Odpri galerijo
Znani kuharski mojster Gordon Ramsey je navdušil svoje oboževalke in oboževalce, ko je z njimi delil fotografijo svoje neverjetne preobrazbe. Med pripravami na humanitarni triatlon je kuhar namreč izgubil kar 23 kilogramov. O tem, zakaj se je lotil tako drastične spremembe, je spregovoril tudi v šovu Today.
»Oče je imel 53 let, ko je umrl zaradi srčne kapi. Nikoli ni imel priložnosti, da bi jedel v moji restavraciji, in to me še danes boli. Ko sem dosegel 122 kilogramov, sem spoznal, da moram nekaj spremeniti in začeti misliti na lastno zdravje. Nočem, da bi moji otroci ostali brez očeta,« je razkril.
Pri hujšanju mu je veliko pomagala tudi žena Tana, s katero je poročen že 22 let. »Preizkusila sem njegovo preverjeno metodo, da bi ga spodbudila h gibanju. Rekla sem mu, da se je malo razširil okoli trebuha,« je razkrila. Povedala je še, da se Gordon ni lotil neke drastične diete, temveč je le zmanjšal porcije, kilogrami pa so začeli puhteti sami od sebe.
»Kot kuhar ves čas pokušam in preizkušam, kar ustvarim v svojih restavracijah. To so velike porcije vsak dan. Obilen zajtrk, obilno kosilo in obilno večerjo sem zamenjal z manjšimi porcijami in učinkovalo je,« se je pohvalil Gordon.
»Oče je imel 53 let, ko je umrl zaradi srčne kapi. Nikoli ni imel priložnosti, da bi jedel v moji restavraciji, in to me še danes boli. Ko sem dosegel 122 kilogramov, sem spoznal, da moram nekaj spremeniti in začeti misliti na lastno zdravje. Nočem, da bi moji otroci ostali brez očeta,« je razkril.
Pri hujšanju mu je veliko pomagala tudi žena Tana, s katero je poročen že 22 let. »Preizkusila sem njegovo preverjeno metodo, da bi ga spodbudila h gibanju. Rekla sem mu, da se je malo razširil okoli trebuha,« je razkrila. Povedala je še, da se Gordon ni lotil neke drastične diete, temveč je le zmanjšal porcije, kilogrami pa so začeli puhteti sami od sebe.
»Kot kuhar ves čas pokušam in preizkušam, kar ustvarim v svojih restavracijah. To so velike porcije vsak dan. Obilen zajtrk, obilno kosilo in obilno večerjo sem zamenjal z manjšimi porcijami in učinkovalo je,« se je pohvalil Gordon.