ROK CANKAR
Daljši je postopek, boljši bo kruh
Za Slovence bi lahko rekli, da imamo do kruha prav oseben odnos, pravi živilski tehnolog mag. Rok Cankar in izda nekaj skrivnosti, kako speči dobrega.

Odpri galerijo
Nikjer v Evropi ali po svetu nimajo tako dobrega kruha, kot ga jemo pri nas, je prepričan Rok Cankar. FOTO: Robert Balen
Alenka Kociper
03.12.2018 ob 20:17
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Slovenske novice že za 1,99€ mesečno.
Obstoječi naročnik? PRIJAVITE SE
Več iz te teme:
Priporočamo
Uf ste videli, kako je Janševa Jelka napičila Golobovo Leno?
Gorenjske policiste obvestili o pogrešanem otroku. Najo (14) nazadnje videna včeraj popoldne v naselju Goriče
Indijski astrolog: ti znaki se bodo maja končno znebili prekletstva

Pretresljiva zgodba z Goričkega! Dvoletnik padel v greznico, starši na sodišču
Komentarji:
Priporočamo
Uf ste videli, kako je Janševa Jelka napičila Golobovo Leno?
Gorenjske policiste obvestili o pogrešanem otroku. Najo (14) nazadnje videna včeraj popoldne v naselju Goriče
Indijski astrolog: ti znaki se bodo maja končno znebili prekletstva

Pretresljiva zgodba z Goričkega! Dvoletnik padel v greznico, starši na sodišču