PRAZNIČNI DAN SLOVENSKE GASTRONOMIJE

Dobili smo chefa leta 2024 in chefa prihodnosti (FOTO)

Nagrado Gault & Millau je za chefa leta 2024 prejel David Žefran. Deset najbolje ocenjenih slovenskih restavracij je dobilo štiri kape.
Fotografija: Ana Roš Stojan iz najbolje ocenjene Hiše Franko in Mira Šemić, direktorica Gault & Millau Slovenija FOTO: Voranc Vogel
Odpri galerijo
Ana Roš Stojan iz najbolje ocenjene Hiše Franko in Mira Šemić, direktorica Gault & Millau Slovenija FOTO: Voranc Vogel

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij