AKADEMIJA ZA PLES

Gala plesni večer v Kinu Šiška (FOTO)

Predavatelji in študentke so predstavili najbolj atraktivne plesne vsebine, ki so nastale med izobraževalnim procesom.
Fotografija: Dr. Ludvik Toplak, predsednik AMEU, z vodstvom Akademije za ples in ISH FOTOGRAFIJE: MP PRODUKCIJA/PIGAC.SI
Odpri galerijo
Dr. Ludvik Toplak, predsednik AMEU, z vodstvom Akademije za ples in ISH FOTOGRAFIJE: MP PRODUKCIJA/PIGAC.SI

Gala plesni večer Akademije za ples, ki deluje pod okriljem zasebne univerze Alma Mater Europaea – ECM, je do zadnjega kotička napolnil Kino Šiška in ga dvignil na noge. Gre namreč za nagrado za trud, ki ga študentje vlagajo skozi vse leto.

Študentke Akademije za ples na odru
Študentke Akademije za ples na odru
Za organizacijo prireditve so poskrbeli predavatelji ter študentke Akademije za ples. Predstavljene so bile najbolj privlačne plesne vsebine, ki so nastale med študijskim procesom, dopolnile pa so jih zvezde glasbene in plesne scene: violinistka Maša Golob, Murat, evropski prvaki v hip hopu, Bastarts crew in francoski baletnik Hugo Mbeng. Na prireditvi so podelili tudi priznanja mladim plesnim zvezdam, ki jih na podlagi natečaja podeljuje Akademija za ples. Prejela ga je jazz plesalka Sara Tovšak. »Ponosni smo na naše študentke. Tako vrhunska predstava je odraz trdega dela in odlično usmerjenega študija s strani vodje katedre za sodobni ples Rosane Hribar,« je ob koncu predstave pojasnila dr. Barbara Toplak Perovič, direktorica Akademije za ples. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije