NAGRADNI NATEČAJ NEDELJSKIH NOVIC

Iščemo najlepše oči Slovenije!

Ob maskah, ki jih moramo nositi med epidemijo, znova odkrivamo lepoto in izraznost oči. Na Nedeljskih novicah smo se zato odločili, da z vašo pomočjo poiščemo najlepše oči leta 2020.
Fotografija: FOTO: DEJAN JAVORNIK
Odpri galerijo
FOTO: DEJAN JAVORNIK

Oči so najlepši okras na obrazu, ogledalo duše in nenehen navdih pesnikom in umetnikom. Slavni dramatik William Shakespeare je dejal, da se v očeh rodi, živi pa tudi umira ljubezen, italijanska igralka Sophia Loren pa je nekoč izjavila, da se v njih odraža človekova resnična lepota. V rimah jim pripisujemo, da vsebujejo bisere, iskrice, celo sonce. Vsak zaljubljenec ve, da ni lepšega kot zazreti se v oči svojega izbranca ali izbranke.

Leto 2020 je s pojavom epidemije, z njo vred pa mask, na katere smo letos bolj ali manj obsojeni, spodbudilo, da smo se drug drugemu znova zazrli v oči in se spet spomnili, kako čarobne so. Na uredništvu Nedeljskih novic pa smo se odločili poiskati oči, ki sijejo še posebno neustavljivo. Zato vas vabimo k sodelovanju v našem nagradnem natečaju Najlepše oči Slovenije.

Kako sodelovati?

Vabimo vas, da nam ​med 19. novembrom in 8. decembrom pošljete dve fotografiji, eno z masko in eno brez nje, na obeh pa naj se dobro vidijo vaše oči. Pošljete ju lahko kot fotografiji na papirju po navadni pošti skupaj s prijavnico na Slovenske novice, Dunajska 5, 1509 Ljubljana s pripisom Najlepše oči ali v formatu JPG prek spletnega obrazca ali po elektronski pošti (ne pozabite pripisati svojih podatkov). Toda pozor, sodelujete lahko le, če ste polnoletni in rezident Republike Slovenije.

Prijave bomo zbirali do 8. decembra, 10. decembra pa vam bomo v Nedeljskih novicah že predstavili 12 najlepših parov oči z masko po izboru naše žirije, med 12 finalisti boste najlepše oči Slovenije s svojimi glasovi določili bralci. Glasovanje bo potekalo do 28. decembra. Najlepše oči Slovenije bomo razglasili v sredo, 30. decembra. Zmagovalec oziroma zmagovalka nagradnega natečaja bo prejel lepo nagrado. Oči vseh 12 polfinalistov z masko bodo krasile koledar Nedeljskih novic za leto 2021.

Privlačne nagrade

Pokrovitelj nagradnega natečaja je Center Pušnik-Novljan. Center s 25-letno tradicijo združuje vrhunske storitve na področju očesne kirurgije, zobozdravstva in optike. Svoje varovance pregledujejo in zdravijo celostno – ne glede na to, ali pridejo k njim zaradi zobobola ali dioptrije – in poskrbijo, da njihov obraz zasije v vsej svoji naravni lepoti. In kakšne bodo nagrade za 12 finalistov nagradnega natečaja najlepše slovenske oči? Najlepše oči Slovenije bodo nagradili z modno piko na i, korekcijskimi očali v vrednosti 300 evrov ali sončnimi očali (nagrada je prenosljiva). Nagrajenec bo prejel še brezplačni pregled s svetovanjem. Preostalih 11 izbrancev bo prejelo tolažilno nagrado – zobni nakit z brezplačnim pregledom in bon v vrednosti 40 evrov. 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije