Predstavitvena informacija

Izberite najljubše štručke Pekarne SPAR in osvojite nagrado!

Med 40 vrstami pekovskega peciva Pekarne SPAR prav vsak lahko najde svojo najljubšo štručko.
Fotografija: V Pekarni SPAR je na voljo več deset vrst pekovskega peciva. FOTO: Spar Slovenija
Odpri galerijo
V Pekarni SPAR je na voljo več deset vrst pekovskega peciva. FOTO: Spar Slovenija

Vsak dan sveže in dišeče vas čakajo v vseh trgovinah SPAR in INTERSPAR, na www.struckologija.si pa izberite svoje najljubše in se potegujte za lepe nagrade.

Pekovsko pecivo Pekarne SPAR – nagrajena kakovost

Da je naša izbira kruha in pekovskega peciva zares široka, poskrbijo pekovski mojstri v Pekarni SPAR. Vsak dan po tradicionalnih postopkih in iz najkakovostnejših sestavin pripravijo kar 44 vrst kruha in 40 vrst pekovskega peciva. S polic trgovin SPAR in INTERSPAR vas tako vsak dan vabijo sveže, hrustljave in omamno dišeče štruce, hlebci, žemljice, bombetke, štručke, copatke, makovke in druge kvašene dobrote. Odlične recepture in inovativnost pri uporabi sestavin in postopkov pa pekom Pekarne SPAR redno prinašajo tudi zaslužene nagrade.

Nagrajeni kakovost in inovativnost
SPAR ostaja edini slovenski trgovec z lastno pekarno, Pekarna SPAR pa največkrat za inovativnost nagrajena pekarna v Sloveniji. Kar 4 njihovi izdelki so 4 leta zapored prejeli nagrado za inovativnost, ki jo podeljuje Inštitut za nutricionistiko v Ljubljani:

•    pirin kruh s kostanjem (aromatičen kruh iz pire in kostanja, ki dolgo ostane svež),
•    ječmenov hlebček (hlebček iz temne pšenične moke, ječmena in semen, ki vsebuje kar 50 % manj soli od povprečne vsebnosti v kruhu Pekarne SPAR),
•    pecivo kalčko (pecivo s 15 % semen je odličen vir vlaknin in beljakovin),
•    kruh z drožmi (lahko prebavljiv kruh po receptu naših babic).

Kruh z drožmi je lahko prebavljiv. FOTO: Spar Slovenija
Kruh z drožmi je lahko prebavljiv. FOTO: Spar Slovenija

Štručke za vse priložnosti
Okusno pekovsko pecivo se pogosto znajde na naših jedilnikih. Razumljivo, ko pa so hrustljave štručke tako dobre in tako vsestranske! Priležejo se ob vseh priložnostih:

•    iz njih si pripravimo okusne sendviče,
•    jih mažemo z najljubšimi slanimi in sladkimi namazi,
•    so odličen prigrizek ob kosilu »na žlico«,
•    lepo se podajo k vsem vrstam solat,
•    rešijo vsako popoldansko ali službeno malico,
•    z njimi si pripravimo okusne večerje, burgerje, kanapeje ...

Pecivo kalčko je vir vlaknin. FOTO: Spar Slovenija
Pecivo kalčko je vir vlaknin. FOTO: Spar Slovenija

Priložnosti, ob katerih se prileže štručka ali dve, je res ogromno. Katera štručka pa je tista, ki lahko reši vsako situacijo?

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije