LASTNIKI PSOV

Janševa Zala zgrožena nad tem, kar je doživela v Ljubljani: Počutila sem se napadeno (VIDEO)

Pravi, da ne more verjeti, kako so nekateri ljudje zafrustrirani.
Fotografija: Zala Klopčič. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Zala Klopčič. FOTO: Instagram

Podpredsednica Slovenske demokratske mladine Zala Klopčič je na družbenih omrežjih objavila video, v katerem je izrazila ogorčenje nad nekaterimi lastniki psov v Ljubljani.

Na sprehodu s svojo psičko Luno je namreč doživela incident. Kot pravi, sama živali ni imela na povodcu, saj da je njena Luna »najbolj neškodljiv pes na svetu«, ki ga zanimajo samo palice.

Kmalu sta se ji približala lastnika dveh psov, ki sta ji – po njenih besedah na grd način – dejala, naj nemudoma priveže psa. Kot pravi, sta ji nato celo sledila. »Prav napadeno sem se počutila,« je dejala in podarila, da mimoidoča nikakor nista odnehala. Ob tem je priznala, da se zaveda, da bi morala biti načeloma tudi njena psica na povodcu, a da je na nekem polju ne bo privezovala na vrvico.

Njeno celotno izkušnjo si lahko ogledate v spodnjem videu. 

V prihodnje bi se raje izognila takšnim incidentom

Zalo smo povprašali, kakšne pasme je njena psička in ali priznava, da je bila tudi sama v prekršku, glede na to, da mora biti pes na javnih površinah vedno na povodcu. Kot pravi, je njena psica mešanka z borderskim ovčarjem. Sama je sicer prepričana, da ni storila prekrška. »Ampak če bi ponovila situacijo, bi definitivno imela psa na povodcu, da se izognem takim incidentom. V Ljubljani imajo ljudje res veliko frustracij,« je dejala.

Psička Luna. FOTO: Osebni Arhiv
Psička Luna. FOTO: Osebni Arhiv

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije