STRANKA V KRIZI

Kaj se dogaja? SDS zapustil še en vidni član

Igor Horvat se je po 17 letih odločil za novo pot.
Fotografija: Igor Horvat je stranki pomahal v slovo. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Igor Horvat je stranki pomahal v slovo. FOTO: Jože Suhadolnik

SDS se je, kot kaže, znašla v hudi krizi. Potem ko so jo zapustili trije izmed najvidnejših članov in poslancev Anže Logar, Eva Irgl in Dejan Kaloh, je po njihovih stopinjah zdaj odšel še Igor Horvat.

»Danes sem po 17 letih izstopil iz članstva Slovenske demokratske stranke in Svetniškega kluba,« je na družbenem omrežju X zapisal Horvat in dodal: »Po temeljitem razmisleku sem prišel do spoznanja, da je čas za novo pot.« V objavi je posredno namignil, da se bo pridružil bivšim strankarskim kolegom v novi stranki pod okriljem Anžeta Logarja. Medtem ko so mu pod objavo nekateri zaželeli vse dobro, pa vsi z njegovo odločitvijo seveda niso bili zadovoljni, označen je bil celo za izdajalca.

Igor Horvat, rojeni Ljubljančan, je bil ves čas družbeno aktiven v svojem okolju. Več let je bil član mestnega sveta Mestne občine Ljubljana, eden od šestih iz stranke SDS, poleg tega je bil en mandat član sveta Centra za socialno delo Ljubljana Moste Polje, bil je tudi član svetov Onkološkega inštituta Ljubljana ter Doma starejših občanov Fužine. Trenutno je član svetov Lekarne Ljubljana in Zavoda za oskrbo na domu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije