Predstavitvena informacija

Krema proti gubam z diamanti – oglejte si njeno ceno

Le kdo ne pozna diamanta – žlahtnega minerala, ki že vrsto let pripadnicam nežnejšega spola privablja nasmehe do ušes. Običajno razveseljujejo kot lepo okrasje na vaših prstanih, ogrlicah in najljubših uhanih, po novem pa lahko diamante nosite kar na vašem obrazu.
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

V Slovenijo je prispel najbolj razkošen tretma, o katerem smo do zdaj brali le v medijih – krema proti gubam Diamond Essence, ki vsebuje 0,05-karatne diamante v prahu!

Diamanti v kremi naredijo kožo bolj sijočo, jo pomladijo in nahranijo.

Krema Diamond Essence je primerna za vse tipe kože, vključno z zrelo kožo. Uporabljate jo lahko kot ponoči ali podnevi, saj ščiti pred UVA- in UVB-žarki.

Ponuja vam luksuzen tretma obraza, ki upočasnjuje staranje kože, zmanjšuje starostne gube in daje koži enakomeren lesk. Po nanosu kreme se boste počutili kot v kozmetičnem salonu sredi Hollywooda.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Kaj lahko pričakujete po uporabi kreme Diamond Essence
  • zmanjšanje gubic,
  • prečiščene pore,
  • poenoten ten kože s sijajem,
  • mehko, obnovljeno, globinsko hidrirano in revitalizirano kožo,
  • aktivno zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem - zaščita SPF6,
  • malce zavisti pri vaših prijateljicah in sodelavkah.
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Pri tako vrhunski kremi je skoraj odveč omeniti, da gre za okolju prijazen izdelek, ki ima certifikat ECO. Ne vsebuje parabenov, alergenov ali mineralnih olj. Vsebuje sestavine iz ekološkega kmetijstva.

Ne odlašajte z nakupom kreme Diamond Essence, kliknite tukaj in se pridružite mnogim zadovoljnim uporabnicam, ki so jo že vzele za svojo. Tukaj je povzetek njihovih mnenj:

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Alenka, Ljubljana: »Še pred nekaj leti mi ne bi padlo na pamet odšteti toliko denarja za kozmetiko, a tokrat sem se odločila tvegati in preizkusiti kremo Diamond Essence, saj sem imela že odlične izkušnje z vašimi drugimi izdelki. Ta krema pa me je še posebej navdušila. Sploh ne znam opisati občutka, ki ga imam že nekaj minut po nanosu kreme – kot bi imela svilnato kožo na obrazu. Res neverjetno!«

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Patricija, Ljubljana: »To je najboljša krema na svetu. Ima tudi svojo ceno, ampak tako pač je. Ni boljše.«

Katarina, Trzin: »Odkar sem preizkusila to kremo, ne uporabljam nobene druge več, saj se ne morejo primerjati z njo.«

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Ana, Piran: »Ta krema je bila res najdražji izdelek za obraz, ki sem ga kupila, a sem prepričana, da je bil nakup vreden svojega denarja. V dveh tednih sem opazila ogromno razliko na svoji koži (uporabljam jo približno dvakrat na teden). Je nežna in ne porabite je veliko, zato jo lahko imate za nekaj mesecev.«

Še beseda ali dve o ceni. Krema seveda ni poceni, a to pri takšnih sestavinah niti ni za pričakovati. Bili pa smo prijetno presenečeni, saj je s popustom vseeno večini dosegljiva. Danes vam ponujamo (KLIKNI TUKAJ) 33-odstotni popust, torej boste za kremo odšteli le 59,99 €, poštnina pa je brezplačna. Za dve kremi pa boste odšteli 99,99 €, kar pomeni približno 50 € za eno.

Kremo Diamond Essence lahko v Sloveniji naročite:
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

Opomba: slike uporabnic odražajo pričakovan rezultat.
 
Naročnik oglasa je DTM Natura d.o.o
 

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije