NOVICE NAGRAJUJEJO

Kupon je poslal kar poštar

Lidija Uhan bo nagrado iz igre Poletje s Slovenskimi novicami delila z vso družino. Zadela je ravno pravi čas, pred odhodom na počitnice.
Fotografija: Miza je bila premajhna za bogato darilo Slovenskih novic. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda
Odpri galerijo
Miza je bila premajhna za bogato darilo Slovenskih novic. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda

STRAŽA – Ko smo Lidijo Uhan iz Straže poklicali po telefonu in ji povedali, da je prav ona srečna izžrebanka naše nagradne igre Poletje s Slovenskimi novicami, je sprva mislila, da se kdo šali. Saj je že imela srečo in je dobila nagrado pred davnimi leti, ko so bili otroci še majhni, a potem dolgo nič, čeprav pridno vsa leta pošilja kupone za naše poletne akcije, pisma z njmi pa na pošto odnese kar poštar. »Izpolnjujem že in pošiljam, a kakšnih upov nisem imela, zato sem pomislila, da to ne more biti res,« se nasmehne Lidija, ko nama kuha jutranjo kavo. V službo gre namreč popoldne in prve jutranje ure, ko je ob dopoldnevih doma, vedno posveti prebiranju Slovenskih novic, na katere je naročena že leta. »Najprej vse prelistam od začetka do konca, potem pa preberem, kar me zanima,« pravi. Seveda časopis prebere tudi mož Tone, mizar po poklicu, križanke pa so običajno domena mlajše hčerke Tjaše, seveda ko pride domov iz Ljubljane, kjer študira, zdaj med počitnicami tam tudi dela.

Veselita se obiska vnučkov

»Zdaj sva v hiši večinoma sama z možem. Hčerka Vanja z družino živi nedaleč stran, v Podgori, sin Toni je v Ljubljani, Tjaša pa študira,« našteva. Seveda vsi radi pridejo domov v Stražo, Tone in Lidija pa sta najbolj vesela obiska vnukov: triletnega Lovra in šestletne Ajde, takrat res ni dolgčas, Lidija pa najbolj uživa, ko skupaj prebirajo knjige, ki jih pri Uhanovih res ne manjka. »Že moj oče je bil član Sveta knjige, tudi jaz sem, le da zdaj kupujem večinoma knjige za otroke,« pravi, ko razkazuje bogato zbirko knjig, na nekaterih se vidi, da so bile že ničkolikokrat v rokah. A čas Uhanovima tudi sicer hitro mineva, svoje zahtevata vrt in manjši vinograd, pa psa, ki komaj čakata, da se z Lidijo odpravita na bližnji hrib.

Brisača bo kot nalašč za na morje. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda
Brisača bo kot nalašč za na morje. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda
Tone in Lidija se bosta odpravila na dopust avgusta, ko bodo imeli v Revozu, kjer je Lidija zaposlena, kolektivni dopust. Veselita se že teh trenutkov, vsekakor pa bo na dopustu prišlo marsikaj prav tudi iz bogatega paketa nagradne igre Poletje s Slovenskimi novicami, s katerim bo poletje zagotovo lepše. »Vsekakor bom nagrado razdelila med domače, tudi vnučka bosta kaj dobila, seveda,« je zadovoljna Lidija, ko si ogleduje, kaj vse vsebuje nagrada. Tu je 17 litrov ledene kave Pomurskih mlekarn, pa 27 litrov treh različnih Daninih pijač; immuno, detox in active & fit, deset vrečk chio čipsa, ki so kar petih različnih okusov, Kraševe sladke dobrote, paket kuhinjskih krp, knjiga založbe Beletrina, izdelki Kozmetike Afrodita, torej gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, dezodorant, gel ter razni pripomočki za na plažo, torba in brisača, ležalna podloga, frizbi, pahljača in loparčki. Naša nagradna igra bo trajala vse do 5. avgusta, ko bomo objavili zadnjo prijavnico, s katero lahko sodelujete v nagradni igri, najdete pa jo lahko tudi na spletu. Z nekaj sreče bo naslednjič novinar Slovenskih novic potrkal prav pri vas! 

E-prijavnica: poletni paket za lepše počitniške dni

Vsak dan do 5. avgusta bomo izžrebali bralca Novic in mu podarili poletni paket izdelkov. Prijavite se zdaj:
http://promo.delo.si/snpoletje2019

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije