PROMET

Na naši cesti še vedno vztraja daljši zastoj

Tudi na zahodni ljubljanski obvoznici se promet zaradi del še vedno ustavlja.
Fotografija: Simbolična slika FOTO: Alexandragl1 Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična slika FOTO: Alexandragl1 Getty Images/istockphoto

Zaradi zapore štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico v smeri Ljubljane med uvozoma Šentrupert in Vransko še vedno vztraja zastoj, ki se je s skoraj osmih skrajšal na nekaj več kot pet kilometrov. Obenem pa promet stoji še na več odsekih vzporedne regionalne ceste. Tudi na zahodni ljubljanski obvoznici se promet zaradi del še vedno ustavlja.

Štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico bo zaradi vzdrževalnih del v trojanskih predorih v smeri Ljubljane popolnoma zaprta do najpozneje 5. ure v ponedeljek zjutraj.

Na Prometno informacijskem centru voznikom zaradi nastalega zastoja svetujejo, da se na vzporedno regionalno cesto preusmerijo na izvozih Šempeter in Šentrupert, a tudi na državni cesti se promet na več odsekih ustavlja. Med Šentrupertom in Ločico pri Vranskem je zastoj npr. dolg nekaj nad štiri kilometre.

Vozniki lahko uporabljajo le prehitevalni pas

Na ljubljanski zahodni obvoznici pa se promet še naprej ustavlja zaradi vzdrževalnih del pred priključkom Brdo v smeri razcepa Kozarje, kjer na odseku v dolžini 600 metrov vozniki lahko uporabljajo le prehitevalni pas. Zastoj je trenutno dolg nekaj več kot kilometer, vozniki pa zaradi njega izgubijo manj kot deset minut.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije