ZASTOJI

Na štajerki in primorki vse stoji

Večkilometrski koloni sta nastali med Domžalami in Šentjakobom proti Ljubljani ter med Logatcem in Uncem proti Kopru.
Fotografija: Večkilometrski sta koloni med Domžalami in Šentjakobom proti Ljubljani ter med Logatcem in Uncem proti Kopru, čas potovanja se podaljša za okoli pol ure. FOTO: Leon Vidic/delo
Odpri galerijo
Večkilometrski sta koloni med Domžalami in Šentjakobom proti Ljubljani ter med Logatcem in Uncem proti Kopru, čas potovanja se podaljša za okoli pol ure. FOTO: Leon Vidic/delo

Pred delovnimi zaporami na štajerski in primorski avtocesti nastajajo zastoji. Večkilometrski sta koloni med Domžalami in Šentjakobom proti Ljubljani ter med Logatcem in Uncem proti Kopru, čas potovanja se podaljša za okoli 20 minut, kažejo podatki prometnoinformacijskega centra za državne ceste.

Večkilometrske kolone

Na štajerski avtocesti med Domžalami in Šentjakobom proti Ljubljani je petminutna zamuda. 

Na primorski avtocesti je na odseku med Logatcem in Uncem proti Kopru zaradi zastoja dvajsetminutna zamuda. Vozila stojijo tudi na štajerski avtocesti pred Šentiljem proti Avstriji, tam je 1,5-kilometrska kolona.

Prometnoinformacijski center je danes poročal tudi o gneči na zahodni ljubljanski obvoznici od Brda proti Brezovici ter na južni ljubljanski obvoznici od Viča proti Brezovici in od priključka Ljubljana Rudnik proti priključku Ljubljana center.

Gost promet z zastoji je bil danes tudi na cestah Šmarje-Koper, Lucija-Izola ter Velenje-Črnova. Cesta Slovenska Bistrica-Slovenske Konjice je pri Vrholah zaprta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije