TEŽAVE NA CESTI

Prometna nesreča popolnoma zaprla dolenjsko avtocesto

Vozilo je trčilo v odbojno ograjo.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Leon Vidic/Delo

Promet po dolenjski avtocesti, kjer se je pri izvozi Višnja Gora v smeri Ivančne Gorice zgodila prometna nesreča, po podatkih prometnoinformacijskega centra znova poteka tekoče. Tudi izvoz Višnja Gora, ki je bil zaradi nesreče nekaj časa zaprt, je odprt. Zastojev na tem cestnem odseku ni.

Pri izvozu Višnja Gora je namreč zjutraj vozilo trčilo v odbojno ograjo, so za STA pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Na tem cestnem odseku zastojev po podatkih prometnoinformacijskega centra trenutno ni. Je pa zaradi prometne konice promet zgoščen proti mestnim središčem. Zastoji nastajajo na štajerski avtocesti še pred Lukovico proti Ljubljani ter pred delovno zaporo pri priključku Fram in na vzhodni mariborski obvoznici med Dragučovo in Zrkovsko cesto proti Slivnici. Prav tako so tudi na vpadnicah v Ljubljano, na dolenjski avtocesti od Grosuplja proti Šmarju - Sapu, na gorenjski avtocesti od Vodic proti Ljubljani in na ljubljanski obvoznici.

Zaradi zaprte ceste v Ljubljani obvoz urejen po avtocesti

Predvidoma do 18. septembra do 19. ure bo zaradi del zaprta cesta Ljubljana–Vodice med Skaručno in Vodicami. Obvoz bo urejen po avtocesti, tudi za vozila brez vinjete.

Predvidoma do 19. septembra bo v Ljubljani zaradi rekonstrukcije ceste za ves promet zaprta Linhartova cesta na odseku med Topniško in Matjaževo ulico, vključno z vzhodnim delom križišča Topniške in Linhartove ceste.

Predvidoma do konca septembra bo na gorenjski avtocesti zaradi del zaprt uvoz Šentvid s Celovške ceste proti Kosezam.

Predvidoma do 21. oktobra do 19. ure bo zaradi del zaprta Ulica 21. oktobra v Črnomlju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije