ZAMUDE

Pozor, zastoji na primorski in štajerski avtocesti

Ponekod na cestah še nastajajo zastoji.
Fotografija: FOTO: Chris-mueller Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Chris-mueller Getty Images/istockphoto

Ponekod na cestah še nastajajo zastoji. Na primorski avtocesti je upočasnjen promet z občasnimi zastoji na posameznih odsekih od Logatca proti Ljubljani, gneča v nasprotno smer pa je popustila.

Do krajših zamud prihaja tudi zaradi delovnih zapor na štajerski avtocesti proti Mariboru. Zastoj pred prehodom Šentilj proti Avstriji meri 1,5 kilometra.

Na primorski avtocesti med počivališčem Lom in Uncem proti Kopru prihaja do petminutne zamude, potem ko je bilo treba opoldne računati na polurno podaljšanje poti.

Promet med Logatcem in Uncem proti Kopru zaradi del poteka po enem voznem pasu, tako bo do 20. ure, navaja prometnoinformacijski center za državne ceste.

Na štajerski avtocesti je zaradi delovne zapore gneča pred Dramljami proti Mariboru, zamuda traja do 15 minut, ter pred izvozom/uvozom Celje center proti Mariboru, kjer je treba računati na dodatnih pet minut vožnje.

Na štajerski avtocesti bo zaradi del do 22. ure zaprt vozni pas med Domžalami in Šentjakobom proti Ljubljani.

Zastoji so trenutno še na cestah Bohinjska Bela-Bled, Pivka-Postojna, Šmarje-Koper ter Lucija-Izola.

Po Sloveniji danes velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 tone, in sicer do 22. ure.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije