ZASTOJI

Se odpravljate proti morju? Nujno preberite tole

Danes proti morju zelo zgoščen promet z daljšimi zastoji.
Fotografija: Prometni zastoji na primorski avtocesti. FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
Prometni zastoji na primorski avtocesti. FOTO: Mavric Pivk, Delo

LJUBLJANA – Dars za danes, predvsem v dopoldanskih urah, napoveduje zelo zgoščen promet proti morju, daljše zastoje pričakujejo predvsem na najbolj obremenjenih mejnih prehodih s Hrvaško, kot sta Gruškovje in Obrežje. Zelo zgoščen promet bo po napovedih Darsa tudi na avtocesti skozi predor Karavanke iz smeri Avstrije proti Sloveniji.

Bolj obremenjeni kot običajno bosta tudi zahodna ljubljanska obvoznica od Šentvida proti Vrhniki in konec podravske avtoceste ter cesta naprej proti mejnemu prehodu Gruškovje.

Gost promet z zastoji pričakujejo tudi na primorski avtocesti predvsem med Logatcem in Postojno, gneča se bo tam nadaljevala tudi v ponedeljek, ko bo na primorski avtocesti spet dovoljen promet tovornih vozil nad 7,5 tone.

Pri prometnoinformacijskem centru sicer napovedujejo zelo zgoščen promet od Avstrije proti Hrvaški za ves današnji dan, v nasprotni smeri pa za jutri popoldne. Šolske poletne počitnice se danes začenjajo tudi v delu Nemčije, je še zapisano na portalu prometnoinformacijskega centra.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije