»BOLJŠE NI«

Ste videli, kako je Janez Janša »pohvalil« Tanjo Fajon?

Dogajanje v stranki je komentiral predsednik SDS.
Fotografija: Janez Janša. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Janez Janša. FOTO: Jure Eržen, Delo

V stranki SD se bo danes iztekel rok, do katerega lahko evidentirani kandidati za vodstvene funkcije, ki jih bodo v SD volili na jesenskem kongresu, podajo soglasje h kandidaturi. Kot smo že poročali, se po mandat na čelu stranke podaja zdajšnja predsednica Tanja Fajon, po pričakovanjih bo soglasje h kandidaturi za predsednika stranke podal tudi vodja poslancev Jani Prednik.

Predsedstvo SD bo nato po podanih soglasjih na četrtkovi seji določilo predlog kandidatnih list za predsednika, podpredsednike in glavnega tajnika stranke. Oči bodo ob tem zagotovo uprte v kandidate za funkcijo prvega, po pričakovanjih bo Fajonovo za stolček na čelu stranke namreč ponovno izzval Prednik.

Na twitterju pa je dogajanje v stranki SD komentiral tudi prvak SDS Janez Janša. Ta je zapisal, da podpirajo kandidaturo Tanje Fajon za predsednico SD. »Boljše ni,« je še pripomnil. Se je pa njegov tvit nanašal na besede Vinka Vasleta, ki pravi, da je Fajonova idealna za šefico SD, saj da je »stranko spravila na šest odstotkov podpore«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije