V NEDELJSKIH NOVICAH
Začetek konca živinoreje?
Ta teden v Nedeljskih novicah pišemo o novem trendu, veganskih burgerjih, ki so videti kot meso, a so popolnoma rastlinskega izvora.
Odpri galerijo
Slovensko brezmesno meso vse bolj osvaja ne le vegane, ampak tudi bolj ozaveščene vsejedce. Kakšen je vpliv trajnostnega burgerja na okolje v primerjavi z govejo različico? Ali bodo mladi, ki so goreči zagovorniki ekologije, s svojimi objavami na družbenih omrežjih postavili nov mejnik v prehranskih navadah prihodnosti? Več razkrivamo v aktualnih Nedeljskih novicah.
Pišemo o tem, zakaj slovenske inšpektorje motijo lastovke v slovenskih hlevih. Je število ptic v hlevu res tako problematično, da se mora s tem ukvarjati inšpekcija?
Z vami delimo tudi zgodbo dobrodelne zdravnice Milene Kristan, ki je v osrčju Himalaje zgradila ambulanto za domačine, s katero se je zahvalila nepalskim menihom, ki so ji pomagali ob hudi bolezni.
Poletje je pravi čas, da telo obdarimo z zakladnico vitaminov in mineralov – v rubriki Na zdravje predstavljamo top osem darov narave. Za vse navdušene vrtičkarje pa delimo nasvete, kako se spopasti s plevelom. Čeprav ni vrta brez plevela, ni nujno, da nam zagreni vrtnarski vsakdan.
Pišemo o tem, zakaj slovenske inšpektorje motijo lastovke v slovenskih hlevih. Je število ptic v hlevu res tako problematično, da se mora s tem ukvarjati inšpekcija?
Z vami delimo tudi zgodbo dobrodelne zdravnice Milene Kristan, ki je v osrčju Himalaje zgradila ambulanto za domačine, s katero se je zahvalila nepalskim menihom, ki so ji pomagali ob hudi bolezni.
Poletje je pravi čas, da telo obdarimo z zakladnico vitaminov in mineralov – v rubriki Na zdravje predstavljamo top osem darov narave. Za vse navdušene vrtičkarje pa delimo nasvete, kako se spopasti s plevelom. Čeprav ni vrta brez plevela, ni nujno, da nam zagreni vrtnarski vsakdan.
Obogatene s TV-vodnikom in kulinarično prilogo Odprta kuhinja na prodajnih mestih že od četrtka.