PROMET

Zapora avtoceste, vztraja zastoj, ki je trenutno dolg nekaj več kot štiri kilometre

Zastoji na primorski, štajerski in gorenjski avtocesti.
Fotografija: FOTO: promet.si
Odpri galerijo
FOTO: promet.si

Zaradi zapore štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico v smeri Ljubljane med uvozoma Šentrupert in Vransko vztraja zastoj, ki je trenutno dolg nekaj več kot štiri kilometre. Zastoj je tudi na primorski avtocesti med priključkom Vrhnika in počivališčem Lom.

Štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico bo zaradi vzdrževalnih v trojanskih predorih v smeri Ljubljane popolnoma zaprta do najpozneje 5. ure v ponedeljek zjutraj.

Po podatkih Prometno informacijskega centra za državne ceste trenutno tam vozniki zaradi zastoja izgubijo eno uro. Zastoji pa so tudi na regionalni cesti Šentrupert-Vransko-Trojane.

Na primorski avtocesti zaradi popravila vozišča promet poteka samo po prehitevalnem pasu med priključkom Logatec in počivališčem Lom proti Kopru. Tam se zaradi zastoja pot podaljša za približno 20 minut. Za osebna vozila je obvoz možen po cesti Vrhnika-Logatec-Unec.

Zastoji so tudi na gorenjski avtocesti med Brnikom in Vodicami proti Ljubljani, pot se tu podaljša za približno 20 do 30 minut. Za osebna vozila je obvoz možen po regionalni cesti med Brnikom in Vodicami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije