KAJ SE DOGAJA?

Zaradi sumljivega predmeta zaprli avtocesto, zdaj sporočili tole

Štajerska avtocesta je, potem ko je bila med Slivnico in Rogozo zaradi sumljivega predmeta več ur zaprta v obe smeri, ponovno prevozna.
Fotografija: Fotografija je simbolična FOTO: Ljubo Vukelič
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična FOTO: Ljubo Vukelič

Štajerska avtocesta je, potem ko je bila med Slivnico in Rogozo zaradi sumljivega predmeta več ur zaprta v obe smeri, ponovno prevozna. Ostajajo pa daljši zastoji tako na avtocesti kot na regionalnih cestah, kamor je bil zaradi zaprtja preusmerjen promet, poroča prometnoinformacijski center.

O sumljivem predmetu pod nadvozom avtoceste na tem odseku so bili policisti obveščeni ob 11.40. Na kraju prijave so izvedli ukrepe za zavarovanje življenja in premoženja ljudi ter zbirali potrebna obvestila, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor.

Promet so preusmerili na regionalne ceste

Zastoji tako ostajajo na lokalnih cestah na območju Rogoze in na regionalni cesti Slivnica–Hoče–Maribor v obe smeri, poroča prometnoinformacijski center.

Tudi na avtocesti nastajajo zastoji od počivališča Maribor zahod proti Rogozi ter med Framom in Slivnico proti Mariboru.

Zastoji zaradi prometne konice nastajajo tudi na cestah, ki vodijo iz mestnih središč in na mestnih obvoznicah, še poroča prometnoinformacijski center.

 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije