JOE BIDEN

Aktiven in krepak 81-letnik bi ob morebitnih zdravstvenih razlogih razmislil o ponovni kandidaturi (VIDEO)

Predsednika ZDA je danes k odstopu od kampanje za ponovno izvolitev na predsedniški položaj pozval tudi vplivni demokratski kongresnik iz Kalifornije Adam Schiff.
Fotografija: Joe Biden. FOTO: Yves Herman Reuters
Odpri galerijo
Joe Biden. FOTO: Yves Herman Reuters

Ameriški predsednik Joe Biden je danes dejal, da bi premislil o svoji odločitvi za ponovno kandidaturo na prihajajočih predsedniških volitvah, če bi mu zdravniki povedali, da ima zdravstvene težave.

V pogovoru za BET News je Biden vprašanje, kaj bi ga prisililo, da ponovno razmisli o odločitvi za ponovno kandidaturo, dejal, da bi bile to zdravstvene težave.

image_alt
Ferfila: Če bi si Trump lahko naročil tak atentat, bi si ga!

»Če bi imel zdravstvene težave. Če bi zdravniki prišli in mi rekli - imaš ta problem, imaš ta problem,« je dejal demokrat Biden.

Doslej je sicer Biden vztrajal pri kandidaturi kljub številnim pozivom, tudi iz vrst demokratov, naj se ji odpove po ponesrečenem nastopu na predvolilnem soočenju z republikanskim kandidatom Donaldom Trumpom.

image_alt
Kakšen lapsus, poglejte reakcijo Zelenskega, ko ga Biden predstavil kot Putina (VIDEO)

Februarja je zdravnik Bele hiše Kevin O'Connor po pregledu Bidna sicer dejal, da je »zdrav, aktiven in krepak 81-letnik, ki je še vedno sposoben uspešno opravljati naloge predsednika«. Iz Bele hiše so sporočili, da je pregled vključeval oceno Bidnovega nevrološkega stanja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije