Blagoslov in prekletstvo à la Michelin

O tem, kako podjetje, ki prodaja gume, odloča o usodi svetovne kulinarike.
Fotografija: Michelinov vodnik. Danes bodo prve slovenske restavracije prejele Michelinove zvezdice. FOTO: Delo
Odpri galerijo
Michelinov vodnik. Danes bodo prve slovenske restavracije prejele Michelinove zvezdice. FOTO: Delo

Pravzaprav nimam nič proti večerji, za katero pojem le pogret kari iz indijske restavracije čez cesto ali – odkar sem se v Mehiki pred nekaj tedni zastrupila s hrano (nikoli več v življenju ne bom jedla tacosov s surovo tuno, prisežem) – prepečenec in zelenjavno jušno osnovo. Več na svetkapitala.delo.si

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij