ORKAN MILTON

Grozljivo opozorilo šefa policije: »Napišite svoje ime na nogo, da vas bomo lahko identificirali v primeru smrti« (VIDEO)

Prebivalcem so ukazali, naj zapustijo Florido, saj se bliža orkan Milton, ali pa se soočijo z uničujočo nevihto.
Fotografija: Prebivalcem so ukazali, naj zapustijo Florido ali pa se soočijo z uničujočo nevihto. FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube
Odpri galerijo
Prebivalcem so ukazali, naj zapustijo Florido ali pa se soočijo z uničujočo nevihto. FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube

Orkan Milton se je znova okrepil v orkan 5. kategorije. Čeprav se predvideva, da bo oslabel, preden bo dosegel kopno, se bo podvojil v velikosti, kar pomeni, da se bodo njegovi katastrofalni učinki čutili na veliko večjem območju.

Nevihta bo po napovedih dosegla osrednjo obalo zaliva Floride danes zvečer kot velik orkan in bi lahko bila ena najbolj uničujočih neviht doslej.

Medtem ko orkan Milton hiti proti Floridi, je načelnik policije William Tokajer vsem, ki se ne bodo evakuirali, poslal jasno opozorilo, ki zveni resnično grozljivo.

»Upam, da so vsi opozorilo vzeli resno in bodo odšli. Ko bo nevihta prišla, reševalnih služb ne bo na terenu in boste prepuščeni sami sebi. Napišite svoje ime na nogo, da vas bomo lahko identificirali v primeru smrti,« njegove besede povzema CNN.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije