VOLITVE V ZDA

Melania Trump prvič v tej kampanji na odru ob soprogu: poglejte, kako sta se pozdravila

Ko sta se na odru zagledala, sta se za trenutek ustavila in iztegnila roke drug proti drugemu, nato pa sta se objela in si izmenjala poljube na lice.
Fotografija: Melania Trump. FOTO: Carlos Barria Reuters
Odpri galerijo
Melania Trump. FOTO: Carlos Barria Reuters

Melania Trump se je letošnjo volilno kampanjo prvič pojavila in govorila na moževem zborovanju. Dogodka v podporo kandidatu Donaldu Trumpu je prišel izrazit tudi Elon Musk, nastopili pa so tudi Hulk Hogan, komik Tony Hinchcliffe in pevec Ricky Martin

Predvolilni shod je potekal v newyorškem Madison Square Gardnu. Kot pišejo tuji mediji, se je shod začel s serijo vulgarnih in rasističnih izjav zaveznikov nekdanjega predsednika ZDA.

Elon Musk.  FOTO: Carlos Barria Reuters
Elon Musk.  FOTO: Carlos Barria Reuters

»New York City in Amerika potrebujeta svojo čarobnost nazaj,« je povedala Melania množici, ko je stopila na oder. Melania, ki je bila oblečena v črno-beli suknjič z živalskim vzorcem, je govorila le pet minut. Nato je predstavila bivšega predsednika. Ob prihodu na oder ga je pozdravila z velikim nasmehom, medtem ko je igrala njegova značilna pesem »God Bless America.«

FOTO: Angela Weiss Afp
FOTO: Angela Weiss Afp

Ko sta se na odru prvič zagledala, sta se za trenutek ustavila in iztegnila roke drug proti drugemu, nato pa sta se objela in si izmenjala poljube na lice.

Melania Trump doslej ni bila prisotna na nobeni od predsedniških debat, udeležila pa se je republikanske nacionalne konvencije, vendar na njen ni govorila. 

Poljub na lice.  FOTO: Angela Weiss Afp
Poljub na lice.  FOTO: Angela Weiss Afp

Zdaj se je pojavila na odru ravno v času, ko sta kandidata Donald Trump in Kamala Harris na javnomnenjskih anketah izenačena. 

To je bilo prvič v tej kampanji, da je govorila o moževi predsedniški kandidaturi. Njen govor je bil bolj osredotočen na vizijo za državo in manj na politiko, šišejo tuji mediji.

»Predstavljajte si čudovito Ameriko, kjer so semena varnosti, blaginje in zdravja ponovno posejana v dobrobit naših družin,« je dejala.

Melania v živalskem vzorcu. FOTO: Brendan Mcdermid Reuters
Melania v živalskem vzorcu. FOTO: Brendan Mcdermid Reuters

»Stopimo skupaj s skupno vizijo, ki gradi na ameriški veličini. Izkoristimo ta trenutek in ustvarimo državo za jutri, prihodnost, ki si jo zaslužimo,« je dodala.

Njena edina omemba, da naj volivci podprejo njenega moža na volitvah, je prišla na koncu govora: »Prosimo, pozdravite našega naslednjega vrhovnega poveljnika, mojega moža, predsednika Donalda J. Trumpa.«

Donald Trumo in Melania Trump. FOTO: Carlos Barria Reuters
Donald Trumo in Melania Trump. FOTO: Carlos Barria Reuters

Melania Trump ni omenila Kamale Harris, tekmice njenega moža za Belo hišo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije