FILMSKA ZGODBA

Neverjetno! Po 26 letih našli ugrabljenega (VIDEO)

Neverjetna življenjska zgodba zdaj 45-letnega moškega, ki je 26 let preživel ujet v sosedovi hiši.
Fotografija: 26 let je preživel v kleti. FOTO: Ennahartv
Odpri galerijo
26 let je preživel v kleti. FOTO: Ennahartv

Alžirca, ki je izginil pred 26 leti, so našli v sosedovi hiši, le nekaj minut hoje stran, je ta teden sporočilo pravosodno ministrstvo države.

Omar Bin Omran je izginil pri 19 letih med alžirsko državljansko vojno leta 1998, njegova družina pa je domnevala, da je bil ugrabljen ali ubit, poročajo tuji mediji.

Zdaj 45-letnika so našli pod zidom med kozolci le približno 200 metrov stran v mestu Djelfa, potem ko je ugrabiteljev brat na družbenih omrežjih objavil pritožbe zaradi zapuščinskega spora.

Alžirca, ki je skoraj tri desetletja preživel v kleti, so našli v hiši njegovega ugrabitelja, približno 300 metrov stran od doma njegove lastne družine.

Omarja Bin Omrana so rešili v nedeljo, 12. maja, iz doma dolgoletnega ugrabitelja, njegovega soseda, ki je živel blizu doma njegove družine v alžirskem mestu Djelfa.

Posnetek reševanja se je po spletu bliskovito razširil potem, ko so Omarja našli živega v kleti 61-letnega lastnika stanovanja, pod s senom pokritimi tlemi v nečem, kar je bilo videti kot ograda za ovce.

Njegov pes je vedel, kje je

Omar je eden od devetih bratov in sester. Cela družina je mislila, da je umrl. 

V času najstnikovega izginotja je njegova družina opazila, da je njegov pes čakal pred hišo obtoženega soseda, medtem ko niso niti slutili, da je Omar ujet notri.

Sumijo, da je ugrabitelj ubil Omarjevega pasjega spremljevalca približno mesec dni po tem, ko se je pes zadrževal po posestvu. Domnevajo, da je bil hišni ljubljenček zastrupljen, preden je njegovo truplo končalo na pragu družinske hiše.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije