PRETRESLJIVO

Oče se je zlomil, ko je videl hčerko v rokah skrajnežev: »Nisem je mogel zaščititi ...« (VIDEO)

Skupaj s stotinami drugih mladih Izraelcev sta Noa in njen fant Avi uživala na glasbenem festivalu v puščavi, ko so ju napadli pripadniki Hamasa.
Fotografija: Oče ugrabljene Izraelke. FOTO: Zaslonski posnetek, Omrežje X
Odpri galerijo
Oče ugrabljene Izraelke. FOTO: Zaslonski posnetek, Omrežje X

Izraelski kanal 12 je objavil pretresljiv posnetek očeta Izraelke Noe Argamani, ki so jo včeraj ugrabili pripadniki Hamasa. Posadili so jo na motor, medtem ko je jokala in vpila: »Ne ubij me, ne, ne, ne..

Napadalec se je nato odpeljal in dekleta od takrat niso več videli. Njen oče je skozi solze o svoji hčerki dejal: »Povedali so mi, da je bil objavljen videoposnetek, ki prikazuje njo. Je na motorju in povedali so mi, da so jo ugrabili in odpeljali v Gazo.«

image_alt
Posnet trenutek napada v živo: novinarka poročala, nato se je vse začelo rušiti (VIDEO)

Pravi, da je upal, da gre za pomoto, dokler do njega v bolnišnici ni pristopil moški in ga vprašal, ali želi videti posnetek. »Strinjal sem se in zdaj vem, gotovo je Noa. Tako prestrašena je videti in vedno sem pazil nanjo. Ampak zdaj je nisem mogel zaščititi,« je povedal v solzah. 

image_alt
Netanjahu pričakuje dolgo in težko vojno, spopadi se nadaljujejo

Skupaj s stotinami drugih mladih Izraelcev sta Noa in njen fant Avi uživala na glasbenem festivalu v puščavi, ko so ju napadli pripadniki Hamasa.

Na prizorišču našli najmanj 260 trupel

Na prizorišču festivala elektronske glasbe, kamor so v soboto zjutraj ob začetku napada na Izrael vdrli pripadniki Hamasa ter začeli streljati, so našli najmanj 260 trupel, iskanje pa se še nadaljuje, poroča izraelski portal Ynet, ki ga povzemajo tuje tiskovne agencije. Portal se sklicuje na navedbe reševalcev.  Preživeli so povedali, da je bilo kot v grozljivki, vse skupaj pa je trajalo več ur. »Ugasnile so luči in nenadoma so pritekli napadalci ter začeli streljati v vse smeri,« je za BBC dejala ena od preživelih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije