ATENTAT NA KANDIDATA

Poglejte, kako blizu Trumpove glave so v resnici letele krogle (VIDEO)

Pojavila se je animacija, ki prikazuje, kakšno srečo je imel nekdanji predsednik.
Fotografija: Republican presidential nominee and former U.S. President Donald Trump looks on during Day 2 of the Republican National Convention (RNC), at the Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, U.S., July 16, 2024. REUTERS/Evelyn Hockstein TPX IMAGES OF THE DAY FOTO: Evelyn Hockstein Reuters
Odpri galerijo
Republican presidential nominee and former U.S. President Donald Trump looks on during Day 2 of the Republican National Convention (RNC), at the Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, U.S., July 16, 2024. REUTERS/Evelyn Hockstein TPX IMAGES OF THE DAY FOTO: Evelyn Hockstein Reuters

Na shodu v Pensilvaniji je 20-letni Thomas Matthew Crooks streljal na predsedniškega kandidata Donalda Trumpa in ga zadel v uho, smo poročali. V napadu je bil ubit gasilec, ki je bil med občinstvom, še dve osebi pa sta bili huje ranjeni, medtem ko so atentatorja varnostne sile ubile.

image_alt
Ameriški obveščevalci vedeli za poskus atentata na Trumpa? To razkrivajo podatki

Vzniknili so posnetki občinstva in njihovih odzivov, atentatorja na strehi, zdaj pa se je pojavila animacija, ki prikazuje, kakšno srečo je imel nekdanji predsednik v tem incidentu. Napadalec je izstrelil tri krogle, ki so Trumpa zgrešile za las, saj je točno v tistem trenutku nekoliko zasukal glavo.

Trumpovi podporniki pravijo, da je njihovega kandidata zaščitil bog, nekateri se sprašujejo, kako je lahko amater s takšne razdalje skoraj zadel svojo tarčo. Drugi so skeptični, kako Trump ni ostal brez večine uhlja, tretji obžalujejo, da napadalec ni ciljal bolje. 

Preberite še:

image_alt
Ljudje kažejo na atentatorja, ženska kriči policistu:»Tam, tam, na strehi« (VIDEO)

image_alt
Elon Musk bo namenil milijone Trumpu

image_alt
Komentar Miše Terček: Atentat na televiziji

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije