VLADIMIR SOLOVJOV

Popolnoma zblojen propagandist, omenil tudi Putinovo smrt: »Predstavljajmo si najslabši scenarij ...« (VIDEO)

Ruskega predsednika sicer ni neposredno imenoval, je pa dejal, da bodo Rusija in njene vojaške operacije v Ukrajini preživele morebitne spremembe v političnem vrhu v državi.
Fotografija: Vladimir Solovjov. FOTO: Zaslonski Posnetek
Odpri galerijo
Vladimir Solovjov. FOTO: Zaslonski Posnetek

Ruski televizijski voditelj Vladimir Solovjov je v četrtkovi oddaji dejal, da je njegova država »obsojena na zmago« v vojni z Ukrajino in da rusko politično prizorišče v primeru odhoda predsednika Vladimirja Putina ne bo močno prizadeto.

»Predstavljajmo si najslabši možni scenarij, najslabši scenarij, bog ne daj ... kontinuiteta vlade je v tem primeru zagotovljena,« je dejal Solovjov v oddaji, ki jo je delil protikremeljski časopis Russian Media Monitor.

Tako je bilo videti, da se njegovi komentarji nanašajo na možnost smrti ruskega predsednika. V omenjeni oddaji je med drugim govoril o orkanih v Ameriki, vojni v Ukrajini, pa tudi o domnevnih zahodnih načrtih za propad Rusije, je navedel Newsweek.

image_alt
Putinov človek norel na televiziji: Smrt je neizogibna, življenje je močno precenjeno (VIDEO)

 Ruskega predsednika sicer ni neposredno imenoval, je pa dejal, da bodo Rusija in njene vojaške operacije v Ukrajini preživele morebitne spremembe v političnem vrhu v državi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije