ŠOKANTEN VIDEO

S kamero na telesu od blizu posnel atentatorja na Trumpa, na posnetku vidna reka krvi (VIDEO)

Na posnetku, ki je zakrožil po spletu, lahko vidimo Thomasa Matthewa Crooksa, ki nepremično leži na strehi v mlaki krvi.
Fotografija: Trump je imel veliko srečo. FOTO: Brendan Mcdermid Reuters
Odpri galerijo
Trump je imel veliko srečo. FOTO: Brendan Mcdermid Reuters

Ameriški senator Chuck Grassley je na družbenem omrežju X objavil posnetek, ki je bil narejen po poskusu atentata na nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Na tem posnetku, ki je bil narejen s pomočjo kamere, ki jo je imela na telesu ena izmed oseb, lahko vidimo pripadnike ameriške vojske in policije, agenta ameriške tajne službe ter Thomasa Matthewa Crooksa, ki je nameraval ubiti Trumpa.

Agent ameriške tajne službe v videu med drugim vpraša: »To je ta moški, ki ga je ostrostrelec videl?« Nakar mu druga oseba pritrdi.

Crooksa lahko na posnetku večkrat na kratko vidimo. Vidne je veliko krvi, ki je bila posledica tega, da je bil po svojem napadu ustreljen.

Video lahko vidite spodaj, a tistim bolj občutljivim ogled odsvetujemo.

Po skoraj uspelem atentatu na Trumpa se številni sprašujejo, kako je Crooksu sploh uspelo priti do neoviranega strela. Razdalja, s katere je meril, je takšna, da bi marsikateri povprečni strelec takšno tarčo zanesljivo zadel.

Pred dnevi se je na spletu pojavila animacija, ki kaže, da je Crooks proti Trumpu izstrelil tri naboje. Nekdanji ameriški predsednik je imel ob napadu poškodovano le uho, a lahko bi se končalo precej huje. Če bi glavo premaknil malenkost bolj desno, bi bil mrtev.

Preberite še:

image_alt
Ljudje kažejo na atentatorja, ženska kriči policistu:»Tam, tam, na strehi« (VIDEO)

image_alt
Teorije zarote okoli atentata na Trumpa naraščajo. Eni krivijo Bidna, drugi Trumpa, tretji sataniste

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije