PADEC

Poslanka imela nesrečo: »Žal mi je, da sem prva Slovenka, zaradi katere je tekla kri v hrvaškem saboru« (VIDEO)

Pripadnica slovenske skupnosti na Hrvaškem in poslanka v saboru Barbara Antolić Vupora je padla po stopnicah.
Fotografija: Pripadnica slovenske skupnosti na Hrvaškem in poslanka v saboru Barbara Antolić Vupora je padla po stopnicah. FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube
Odpri galerijo
Pripadnica slovenske skupnosti na Hrvaškem in poslanka v saboru Barbara Antolić Vupora je padla po stopnicah. FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube

Nesreča poslanke Barbare Antolić Vupora je eden od trenutkov, ki so zaznamovali začetek današnje seje hrvaškega sabora. Poslanka je padla na stopnicah parlamenta, a se na srečo ni poškodovala. Njeni sodelavci so ji takoj priskočili na pomoč, med prvimi Željko Jovanović, s govorniškega odra pa je pritekel predsednik sabora Gordan Jandroković.

Ob tem je za hrvaške medije povedala, da se je nekako zataknila na stopnicah, a da je vse v redu, njena strankarska kolegica Ivana Marković pa je potrdila, da so stopnice previsoke.

»Zaenkrat je dobro, ni dobro, da se mi je to zgodilo prvi dan. Žal mi je, da sem prva Slovenka, zaradi katere je tekla kri v hrvaškem saboru,« je Barbara Vupora Antolić po odhodu iz sabora v šali dejala za hrvaške medije. 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije