10 stvari, ki jih morate vedeti, da bo poceni kos mesa postal glamurozna pečenka
Praznično naj bi bilo bogato. Nič nenavadnega, da se mesnice založijo z najboljšimi kosi mesa, saj jih po izkušnjah ne bo težko prodati.

Odpri galerijo
FOTO: Lena Korzh Getty Images/istockphoto
Mojca Koman
23.12.2019 ob 20:38
23.12.2019 ob 20:38
Pljučna pečenka gre za med, mi pravijo, niti ena svinjska ribica ne ostane, prav tako goveji hrbet za pečenko ali kateri koli boljši kos teletine. Obrnimo ploščo: poiščimo poceni kose mesa. Podarimo jim praznični glamur, kot ga imajo boljši.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Več iz te teme:
Priporočamo
Druga najslabša udeležba referenduma v zadnjih letih, samo udeležba za drugi tir je bila slabša
Kaj se dogaja pri sosedih? V zadnjih 24 urah kar štirje mrtvi
Edina jugoslovanska zmagovalka Evrovizije končala v bolnišnici: »Na urgenco sem prišla z 48. kilogrami«
Dodik zagrozil Sloveniji: Povračilni ukrepi bodo, »karkoli že to pomeni«
Komentarji:
Priporočamo
Druga najslabša udeležba referenduma v zadnjih letih, samo udeležba za drugi tir je bila slabša
Kaj se dogaja pri sosedih? V zadnjih 24 urah kar štirje mrtvi
Edina jugoslovanska zmagovalka Evrovizije končala v bolnišnici: »Na urgenco sem prišla z 48. kilogrami«
Dodik zagrozil Sloveniji: Povračilni ukrepi bodo, »karkoli že to pomeni«