RECEPT

Ana Zevnik: piščančja rulada s suhimi marelicami in špinačnimi žepki

Piščanec, s katerim je Ana prepričala žirijo na močnem mednarodnem tekmovanju Biseri morja.
Fotografija: Ana Zevnik FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
Ana Zevnik FOTO: Špela Ankele

Ana Zevnik, dijakinja tretjega letnika Srednje šole za gostinstvo in turizem Radovljica, se je z nedavnega tekmovanja Biseri morja, ki je potekalo na hrvaškem otoku Brač, vrnila z lepim uspehom. S sošolcem Gašperjem Novakom sta osvojila zlato medaljo in prejela še pokal za tretje mesto, poleg tega je Ana zablestela v pripravi piščančje jedi, s katero si je prikuhala zlato medaljo. Njuna mentorica Marija Arh Ivanšek je seveda zelo ponosna, da sta se najstnika, ki obiskujeta 3.b GT, odlično odrezala tudi na kuharskem tekmovanju v Kranjski Gori, kjer sta se pred nekaj dnevi suvereno zavihtela še do srebrne medalje. Niz bleščečih razlogov torej, da vam danes postrežemo piščanca, s katerim je Ana Zevnik prepričala žirijo na močnem mednarodnem tekmovanju Biseri morja!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije