Bujta repa, kot jo pripravi prekmurski gostilničar
Zimska jed, ki je na mizi najpogosteje v času kolin.

Odpri galerijo
Foto: Dejan Javornik
Špela Ankelespela.ankele@slovenskenovice.si
06.01.2020 ob 17:36
06.01.2020 ob 17:36
»Pišemo domačo zgodbo, uporabljamo lokalne sestavine in pripravljamo jedi, ki so jih tu kuhali v preteklosti.« Ena takšnih, januarskih domačih, je zagotovo bujta repa, ki jo je za skuhal Boštjan Berke.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Več iz te teme:
Priporočamo
V javnosti prve fotografije papeža Frančiška v krsti, pogreb bo v soboto (FOTO)
Konkretni primeri pokojninske reforme: kako bo vplivala na višino pokojnine
Zadeva tudi Melanio: to je ob smrti papeža napovedal Donald Trump
To je sporočil znani Slovenec, ki ima dobre zveze v Vatikanu: pred leti ga je poročil kardinal Rode
Komentarji:
Priporočamo
V javnosti prve fotografije papeža Frančiška v krsti, pogreb bo v soboto (FOTO)
Konkretni primeri pokojninske reforme: kako bo vplivala na višino pokojnine
Zadeva tudi Melanio: to je ob smrti papeža napovedal Donald Trump
To je sporočil znani Slovenec, ki ima dobre zveze v Vatikanu: pred leti ga je poročil kardinal Rode