Čebula in česen: dejstvo o rezanju, ki bo spremenilo vaše kuharske navade
Bolj kot solzne oči ali zadah bi nas morale zanimati tehnike sekljanja čebule in česna, saj različne oblike in koščki vplivajo na okus.

Odpri galerijo
FOTO: Pedroedwards, Getty Images, Istockphoto
Mateja Delakorda
19.06.2020 ob 08:15
19.06.2020 ob 08:24
Vsi vemo, da postaneta tako čebula kot česen, sestavna dela in osnova mnogih jedi, med praženjem ali sotiranjem manj ostra in bolj sladka. Premalo pozornosti pa jima namenjamo že na rezalni deski. Zakaj, se sprašujete.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Več iz te teme:
Priporočamo
Putin brez milosti: Ukrajinci imajo časa do 10. septembra
Bodo mestni redarji pri nas postali lokalni policisti? V Levici opozarjajo
Lahko pričakujemo film o Dončiću? Luka povedal, koga želi, da ga zaigra (VIDEO)
Prepoznate nekdanjo voditeljico z nacionalke? Danes je v povsem drugačnih vodah (VIDEO)
Komentarji:
Priporočamo
Putin brez milosti: Ukrajinci imajo časa do 10. septembra
Bodo mestni redarji pri nas postali lokalni policisti? V Levici opozarjajo
Lahko pričakujemo film o Dončiću? Luka povedal, koga želi, da ga zaigra (VIDEO)
Prepoznate nekdanjo voditeljico z nacionalke? Danes je v povsem drugačnih vodah (VIDEO)