Dva drugačna načina, kako shraniti presežek sliv

Tudi tako lahko letos porabite slive, ki najbrž še vedno očitajoče visijo na drevesu.
Fotografija: FOTO: Yelenayemchuk Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Yelenayemchuk Getty Images/istockphoto

V naši fermenturneji smo se tokrat ustavili v Hiši Franko. Francesca Zanetti nam je predstavila tri super ideje za domačo ponovitev. Brali ste že o kefirju, danes pa so na vrsti modre zapeljivke, ki jih Slovenci še kako obožujemo.

Berite dalje na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij