Dva drugačna načina, kako shraniti presežek sliv
Tudi tako lahko letos porabite slive, ki najbrž še vedno očitajoče visijo na drevesu.

Odpri galerijo
FOTO: Yelenayemchuk Getty Images/istockphoto
Karina Cunder Reščičkcunder@delo.si
08.09.2018 ob 07:50
08.09.2018 ob 07:50
V naši fermenturneji smo se tokrat ustavili v Hiši Franko. Francesca Zanetti nam je predstavila tri super ideje za domačo ponovitev. Brali ste že o kefirju, danes pa so na vrsti modre zapeljivke, ki jih Slovenci še kako obožujemo.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Več iz te teme:
Priporočamo
Eksplozija v Rožni dolini: dve osebi v smrtni nevarnosti
Pirc Musar s falconom, Golob z redno letalsko linijo v Rim: je že dogovorjeno srečanje s Trumpom?
Uber v Sloveniji 1. maja? Že dva meseca poteka tiho lobiranje, taksisti opozarjajo na »hinavske« pristope
Še ne 40-letni poslanec NSi bi Slovenijo spremenil v kripto raj, Žiga Turk: To je ceneno
Komentarji:
18:00
Kitajski minimalizem
Priporočamo
Eksplozija v Rožni dolini: dve osebi v smrtni nevarnosti
Pirc Musar s falconom, Golob z redno letalsko linijo v Rim: je že dogovorjeno srečanje s Trumpom?
Uber v Sloveniji 1. maja? Že dva meseca poteka tiho lobiranje, taksisti opozarjajo na »hinavske« pristope
Še ne 40-letni poslanec NSi bi Slovenijo spremenil v kripto raj, Žiga Turk: To je ceneno