OKUSI

FOTO: Uroš Hribernik: januarska sarma

Fotografija: Januarske sarme
Odpri galerijo
Januarske sarme

Ste jih letos že zavili? Sarme, namreč. Ko smo iskali navodila zanje, smo naleteli na vodjo kuhinje ljubljanskega Hotela Lev. Uroš Hribernik je za Okuse z veseljem – in ob pomoči namestnika Primoža Kavke – zavil nekaj sarmic ter zraven povedal marsikaj zanimivega. Tudi to, da že osem let vodi hotelsko kuhinjo. Pred tem je delal po restavracijah v Ljubljani, kuharsko kilometrino pa je nabiral tudi na Norveškem, kjer je od blizu spremljal, kako poteka delo v enem od hotelov. »Sarma je nezahtevna, a lepa jed, ki zagotovo uspe vsakomur,« je Uroš Hribernik za konec še povabil k januarskemu ovijanju skisanih zeljnatih listov.





Priprava jedi 1
Priprava jedi 1

Priprava jedi 2
Priprava jedi 2

Priprava jedi 3
Priprava jedi 3

Priprava jedi 4
Priprava jedi 4

Priprava jedi 5
Priprava jedi 5

Priprava jedi 6
Priprava jedi 6

Priprava jedi 7
Priprava jedi 7

Priprava jedi 8
Priprava jedi 8

Priprava jedi 9
Priprava jedi 9

Priprava jedi 10
Priprava jedi 10

Priprava jedi 11
Priprava jedi 11

Priprava jedi 12
Priprava jedi 12

Priprava jedi 13
Priprava jedi 13


Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije