RECEPT
Jagode s smetano in maskarponejem
Nekaj za posladkat.
Odpri galerijo
Za štiri osebe potrebujemo naslednje sestavine: 2 dl smetane za stepanje ZELENE DOLINE, 1 dl kreme maskarpone ZELENE DOLINE, strok vanilije, 1 vanili sladkor 5g, 1 velika žlica sladkorja v prahu, 200 g jagod, 8 vanilijevih rogljičkov in listi sveže mete.
Priprava:
V posodo vlijemo smetano za stepanje ZELENE DOLINE in jo stepemo. Dodamo sladkor v prahu, vanili sladkor in maskarpone. Strok vanilije prerežemo in z noževo konico iztisnemo sredico. Damo v posodo in na rahlo premešamo. Vanilijeve rogljičke zdrobimo in jih damo v posodo za serviranje, nato po plasteh dodajamo smetano s krem maskarpone ZELENE DOLINE in jagode. Okrasimo z meto.
Priprava:
V posodo vlijemo smetano za stepanje ZELENE DOLINE in jo stepemo. Dodamo sladkor v prahu, vanili sladkor in maskarpone. Strok vanilije prerežemo in z noževo konico iztisnemo sredico. Damo v posodo in na rahlo premešamo. Vanilijeve rogljičke zdrobimo in jih damo v posodo za serviranje, nato po plasteh dodajamo smetano s krem maskarpone ZELENE DOLINE in jagode. Okrasimo z meto.