SLASTNO

Kaj z govedino, ki je ostala od juhe? Skuhajte okusno enolončnico (RECEPT)

Vanjo narežemo govedino, ki je ostala od nedeljskega kosila
Fotografija: Enolončnica. FOTO: Olga Mazyarkina, Getty Images
Odpri galerijo
Enolončnica. FOTO: Olga Mazyarkina, Getty Images

Govedino, ki ostane od nedeljskega kosila, porabimo kot dodatek k juham in enolončnicam. Najbolje jo je narezati na primerne kose in na koncu dodati kateri od jedi, na primer v različne enolončnice in juhe, tudi v govejo, v katero smo zakuhali testenine. Seveda pa je okusna tudi hladna, zlasti v solati, v katero narežemo še čebulo, lahko pa tudi trdo kuhana jajca. Na tanko narezano govedino ponudimo kot zrezke z omako, bodisi zelenjavno bodisi na osnovi čebule ali soka od pečenke. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije