ODPRTA KUHINJA
Kako naredimo kis v 14 dneh
Lahko si ustvarite odlično zalogo jabolčnega kisa, ki spada v sam vrh tistega, kar je mogoče použiti za dobro zdravje.

Odpri galerijo
FOTO: Thinkstock
Mateja DelakordaMateja.Delakorda@delo.si
19.09.2018 ob 12:11
19.09.2018 ob 12:11
Svetuje nam Roman Mavec, vodja poskusnega sadovnjaka KIS na Brdu pri Lukovici.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Več iz te teme:
Priporočamo

Napaka v novomeški bolnišnici: 34-letniku med operacijo prerezali žolčevod!
Premier in njegova partnerka povzročila hudo polemiko s to fotografijo s papeževega pogreba (FOTO)
Teh pet znamenj zodiaka maja v ljubezni čaka nora sreča
Gospodarski alarm: tehnološki velikani odhajajo iz Slovenije
Komentarji:
Priporočamo

Napaka v novomeški bolnišnici: 34-letniku med operacijo prerezali žolčevod!
Premier in njegova partnerka povzročila hudo polemiko s to fotografijo s papeževega pogreba (FOTO)
Teh pet znamenj zodiaka maja v ljubezni čaka nora sreča
Gospodarski alarm: tehnološki velikani odhajajo iz Slovenije