Kuhanje v 'karanteni': langaš, cvrtje iz poceni in vsakodnevnih sestavin

Langaš (madžarsko: lángos) je nekakšna hitra hrana panonske ravnice.
Fotografija: FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
FOTO: Špela Ankele

Govorili smo z lastnikom četrt stoletja stare okrepčevalnice ob Blatnem jezeru in poskušali navezati stik s slovenskim kioskom, osredotočenim na to jed. In to še ni vse: prinašamo langaš, kakršnega spečejo v Gostilni Rajh!

Berite dalje na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij