ODPRTA KUHINJA

Najsočnejši biskvit na svetu, ki bo zaznamoval to poletje

Čeprav se v teh dneh spopadamo s precej visokimi temperaturami, bomo pečico vseeno prižgali za ta sočni in sveži biskvit, ki izvira iz vročih krajev.
Fotografija: FOTO: Annapustynnikova, Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Annapustynnikova, Getty Images

Tudi kolač tres leches prihaja iz vročih krajev, zato lahko verjamete, da se bo v teh dneh nadvse prilegel in da z njim ne bo preveč dela. Ime peciva pomeni trojno mleko. V njem so namreč tri njegova stanja – sveže, kondenzirano in spremenjeno v sladko smetano. Lahko si predstavljate, kako nežen in kremast je!

Več na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij