V KUHINJI
Največja napaka pri pripravi špinače
Med pripravo špinače ne pozabite na dodatek določenega živila.
Odpri galerijo
Kremasta špinača je priljubljen dodatek obroku. Ne poda se odlično le k mesu ali ribam. Ker vsebuje le malo energije, pomaga tudi do lepe postave. A če se vam zdi, da pripravljena nima pravega okusa in teksture, najbrž pozabljate na živilo, ki zelenjavno prilogo znatno oplemeniti. To je smetana.
Nasvet: Če vas skrbi, da bo špinača zaradi omenjenega dodatka energijsko preveč bogata, smetano nadomestite z mlekom. Tudi ta poskrbi za boljši okus in teksturo špinače.
Malenkost za boljši okus
Kajti ne glede na to, ali pripravljate zamrznjeno ali svežo, s smetano je bolj kremasta in okusnejša. To je torej skrivna sestavina, s katero je ob dodatku ostalih začimb končni izdelek res takšen, kot se ga nadejate.Nasvet: Če vas skrbi, da bo špinača zaradi omenjenega dodatka energijsko preveč bogata, smetano nadomestite z mlekom. Tudi ta poskrbi za boljši okus in teksturo špinače.