Odlična mesna štruca v pancetinem plaščku za nedeljsko kosilo
Imenitna pečenka, priljubljena mesna štruca, je klasika, za katero ima vsaka gospodinja svoj trik. Tudi mi.

Odpri galerijo
FOTO: Krištof Koman
Mojca Koman
29.12.2019 ob 08:26
29.12.2019 ob 08:39
Mesarji v sekljanino zmeljejo preostale koščke večjih kosov, navadno z več maščobe, razne obreznine in včasih še kaj takega, česar si ne želimo. Priporočam, da se osebno oglasite pri mesarju in naj vam meso za mesno štruco zmelje ravno takrat. Z nastavkom z manjšimi luknjicami, da se bo meso lepše držalo skupaj.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Več iz te teme:
Priporočamo
Ste slišali, pred čim svari Klakočar Zupančičeva? Prvi odzivi že tu, nekateri omenjajo celo morilca Trobca ...
Pretep navijačev v Splitu, prebivalci v šoku: »Še vedno prihajam k sebi« (VIDEO)
Nezaslišano, kaj je Valter doživel na Bledu! »Tabla s cenikom? Poiščite si jo sami!«
Slovenski strokovnjak za mednarodno pravo: Jutri se bo v Ljubljani spet hlipalo za ljubljenim teroristom, zločincem, diktatorjem ...
Komentarji:
Priporočamo
Ste slišali, pred čim svari Klakočar Zupančičeva? Prvi odzivi že tu, nekateri omenjajo celo morilca Trobca ...
Pretep navijačev v Splitu, prebivalci v šoku: »Še vedno prihajam k sebi« (VIDEO)
Nezaslišano, kaj je Valter doživel na Bledu! »Tabla s cenikom? Poiščite si jo sami!«
Slovenski strokovnjak za mednarodno pravo: Jutri se bo v Ljubljani spet hlipalo za ljubljenim teroristom, zločincem, diktatorjem ...