KUSNO

Pečen file brancina s popečeno zelenjavo in maslenim peteršiljevim krompirjem

Recept Boštjana Broliha.
Fotografija: Pečen file brancina s popečeno zelenjavo in maslenim peteršiljevim krompirjem
Odpri galerijo
Pečen file brancina s popečeno zelenjavo in maslenim peteršiljevim krompirjem

Že kakih dvajset let se Boštjan Brolih, doma iz okolice Kranja, suka za štedilniki blejskih hotelov in restavracij. Zadnja štiri leta vodi kuhinjo v Kavarni Park, ki je pred kratkim dobila nadvse sodobno podobo. V tej kavarni z izjemnim pogledom na otoček in grad že vrsto let kajpada kraljujejo blejske kremne rezine – proti koncu leta bodo našteli že 15 milijonov teh tradicionalnih sladic! Znamenitim rezinam so v Sava Hotelih Bled pripeli obnovljeno ponudbo, ki v Kavarni Park zdaj temelji tudi na modernih (sodobno imenovanih monoporcijskih) sladicah, (nagrajenih) sladoledih in pisanih napitkih, ki jim družbo dela bistrojska hrana. Ker so nas na sončen pomladni dan bolj kot sladice zamikale glavne jedi, vam eno takšnih, na hitro pripravljenih, a hkrati zelo okusnih, predstavlja vodja kuhinje Kavarne Park.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije